Sport Spirit

BOOTCAMP

Volg uw Bootcamp trainingen bij Sport Spirit

Bootcamp training is, in groepsverband, werken aan uw eigen Fitheid. Ga de uitdaging aan met de elementen die de natuur te bieden heeft. Bij de bootcamp trainingen ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen vinden plaats in- en om strand en Donkere Duinen Den Helder. Bootcamp training is geschikt voor alle leeftijden vanaf 14 jaar. Iedere zondag 10.00-11.00.

 

Verzamelen om 9.45 voor Bistro/Steakhouse Donkere Duinen. Voor leden van Sport Spirit is deelname gratis. Een losse training kost €5,- Directe betaling aan de Trainer.

 

bootcampDit kun je verwachten;

Tijdens intensieve full-body work-out gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manieren van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures klein.