(Fit)Boxing voor iedereen

Fitter worden dan je ooit had gedacht? In een omgeving waar je je thuis voelt?

Dat kan dmv boks trainingen (techniek en conditie) te volgen…… Boksen is een eeuwenoude traditie, het is leuk en vergt de nodige conditie en coördinatie van de beoefenaar. Voeten, ogen en handen moeten zo soepel en efficiënt mogelijk samenwerken en omdat te bereiken heb je geduld, discipline en een goede trainer nodig. Boksen is een geheel van combinatie, conditie, coördinatie, techniek, evenwicht, strategie en snelheid. Hard kunnen boksen is prima maar dat is niet alles, soms is snelheid belangrijker. Boksen betekent jezelf instellen op al deze punten.

Iedereen oud of jong die bij Sport Spirit bezig is met boksen doet dit omdat ze het leuk vinden. Waar de ene op zoek is naar competitie is de ander alleen maar op zoek naar een sportieve conditionele uitdaging en een manier om op een effectieve manier ‘in shape’ te komen…. Daarom is het voor Sport Spirit van groot belang dat ieder zijn eigen invulling geeft aan het boksen.

Onze leden zijn niet verplicht niet mee te doen met bepaalde trainingen als zij dat niet willen. Je kunt kiezen voor conditie en techniek trainingen of dit in combinatie met sparren! Ben jij iemand die graag wil boksen maar niet wilt sparren? Geen probleem, dan volg je alleen de training.

Boksen, ook wel aangeduid als ‘the noble art of selfdefence’, is een combinatie van techniek, snelheid, kracht en conditie. Voor de beginner is het vooral een manier van bewegen en trainen zonder dat het gevecht centraal staat. Het accent ligt op het aanleren van techniek, ritme, conditie en bovenal een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Als voormalig amateurbokser kent Tinus Lustig als geen ander het klappen van de zweep en heeft naast de expertise ook het enthousiasme om zowel de beginnende als gevorderde bokser deze fantastische sport onder de knie te leren krijgen.

Kom gerust een keer gratis meetrainen! Zo kun je zelf ervaren hoe de trainingen bij Sport Spirit gaan.

GRATIS PROEFTRAINING

CONTACT

Adresgegevens

Energieweg 16 (naast Praxis)
1785 AD Den Helder

Contactgegevens

Tel. 06 53733783
Email: info@sportspirit.nl

4 + 12 =