GROEPSTRAINING

Een uniek fitness concept met plezier en resultaat

Bij Sport Spirit bieden wij u eventueel de mogelijkheid te sporten in een groepje onder begeleiding van een Personal Trainer. Een gezellige sfeer en kwalitatieve trainingen maken bij ons het verschil. Bij ons vindt u geen traditionele fitnessapparaten maar isokinetische apparatuur.

Door functioneel trainen of bewegen op muziek worden doelstellingen sneller bereikt en blijven de trainingen gevarieerd, doeltreffend en vooral erg leuk. De tijd vliegt voorbij. Daarnaast is het betaalbaar voor iedereen!

Small Group Training

Met elkaar doelstellingen behalen. Een leuke en gezellige oplossing

Een leuke oplossing om gezellig met anderen op een verantwoorde manier samen te trainen is de Small Group Training. Dit is een vorm van personal training in een klein groepje van maximaal zes personen. De uitdaging is om niet alleen naast elkaar, maar ook met elkaar de doelstellingen te behalen. Deze trainingsvorm duurt één uur en is lekker intensief.

Trainen met een eigen samengestelde groep? Dit is zeker mogelijk. Samen kijken wij naar een passende tijd.

 

Trainen op jouw geschikte tijden? Dat kan met Sport Spirit!

Small Group Training

Met elkaar doelstellingen behalen. Een leuke en gezellige oplossing

Een leuke oplossing om gezellig met anderen op een verantwoorde manier samen te trainen is de Small Group PT. Dit is een vorm van personal training in een kleine groep van maximaal zes personen. De uitdaging is om niet alleen naast elkaar, maar ook met elkaar de doelstellingen te behalen. Deze trainingsvorm duurt één uur en is lekker intensief.

Trainen met een eigen samengestelde groep? Dit is zeker mogelijk. Samen kijken wij naar een passende tijd.

 

Trainen in de vroege ochtend? Dat kan met Sport Spirit!

Personal Training biedt in de vroege ochtend Small Group PT aan. Deze ochtend training start om vroeg in de ochtend. Op deze manier kunt u na het sporten direct door naar het werk.

GRATIS PROEFTRAINING

CONTACT

Adresgegevens

Energieweg 16 (naast Praxis)
1785 AD Den Helder

Contactgegevens

Tel. 06 53733783
Email: info@sportspirit.nl

7 + 3 =