PERSONALTRAINING

Circuit-en Personaltraining

 

Bij SportSpirit wordt tijdens de trainingen hoofdzakelijk uitgegaan van de eigen fysieke en mentale kracht. Onze circuit- en personaltrainingen zijn binnen SportSpirit erg populair. Om snel gewicht te verliezen en ‘strakker in je vel’ te komen, is dit de methode….

Train mee met SportSpirit. SportSpirit geeft trainingen met basisoefeningen die gebruikelijk zijn bij boksen als ‘bewegingsvorm’. Deze trainingen bieden de mogelijkheid om in groepsverband mee te doen aan een workout die geldt voor zowel mannen als vrouwen. Iedere training betekent een verbranding van ongeveer 1000 Kcal….

 

 

 

 

De Training:

Hierbij krijg je in een sessie van ruim 1 uur alle belangrijke oefeningen in de vorm van Circuit Training. Dit zijn verschillende oefeningen met behulp van zandzakken/medizine-ballen/dumbells/gewichten/barbells/stangen/springtouwtjes etc… Geen choreografie of moeilijke pasjes, gewoon terug naar de basis en doelgericht trainen.
Tinus maakt het niet mooier dan het is: wil je een goede conditie en strakker lijf, dan zal je ervoor moeten trainen. ‘no pain, no gain’ is zijn motto. DUS OEFENINGEN MET GEBRUIK VAN EIGEN LICHAAMSKRACHT!

‘De sterkste spier zit tussen de oren’, is een veel gebruikte term tijdens de training.Uiteraard hebben wij ook een fitnessruimte met professionele apparatuur.

Uw eigen personaltrainer? Dit is nu voor iedereen mogelijk. Ook mogelijk in groepen/teams…Alle expertise is aanwezig.

 

 

Lees onderstaande tekst en informeer naar de mogelijkheden.

 

De (PT) personal trainer is de aangewezen persoon voor persoonlijke en deskundige begeleiding. Wilt u blijvend succes boeken met uw training, dan is een personal trainer geen overbodige luxe. De kans dat uw doelstelling wordt behaald, is met een personal trainer vele malen groter dan wanneer u zelfstandig gaat trainen.

De personal trainer laat u iedere sessie met de juiste weerstand trainen. Door op deze manier te werken, wordt tijdens iedere training het maximale rendement behaald en zult u sneller en beter resultaat boeken. Verder kan uw eigen personal trainer u blijven motiveren. Neem, voor meer informatie over de mogelijkheden, gerust contact op met uw toekomstige personaltrainer.

Tel. 06 53733783 of via het contactformulier. Wij nemen zsm contact met u op.

Gezonde groeten,

Tinus Lustig, bokstrainer & personaltrainer